האם?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/11/2011 | 15:22 | מאת: טל

קראתי פה את השאלות של הנשים ששואלות הרבה על יחסים עם נשים אחרות , האם לדעתך זהות לסבית בהכרך מצביעה על קשר לא תקין עם האם? הרבה לסביות רואות בבנות זוגם גם דמות אימהית (שאלתי את חברותי) מן דמות כזו מכילה -הקשר בין בנות זוג גם מזכיר קצת קשר אימהי. האם אני צודקת?

20/11/2011 | 23:30 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום טל, אכן יש לא מעט נשים לסביות המחפשות בבנות זוגן, דמות אם חיובית, כתחליף להעדר דמות אם חיובית. אך, לא תמיד העדר דמות אם מכילה, תומכת ומקבלת הוא הסיבה ליצירת זוגיות עם אשה אחרת. יתכנו גורמים או סיבות אחרות, כמו למשל, חשש מגברים ואי נוחות בחברתם. הגורם להעדפה או הנטייה המינית מורכבת מגורמים רבים, שנוצרו והתגבשו במהלך החיים המוקדמים. מכאן יובן, שזהות לסבית אינה בהכרח מצביעה על קשר לא תקין עם האם, הגם שזה יכול להיות. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים