היי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/11/2005 | 20:30 | מאת: שבוזי

למה הומואים מתנהגים ככה? לא הם נוטים להיעלב/להתעצבן/לסנן ופשוט לשכוח מקיומך? בגלל מראה חיצוני או משהו שלא אמרת במקום.. כאילו הם אומרים לעצמם "NEXT, לא חסרים בנים אחרים". למה לעבור הלאה כ"כ מהר? דיברתי עם מישהו במשך חודשיים, חמוד, עמדנו להיפגש.. עד שהוא התחיל לסנן. למה?

16/11/2005 | 23:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שבוזי, אתה נשמע פגוע ומורמר מאוד. יחסים בין הומואים הם, קודם כל, יחסים בין גברים. יחסים בין גברים הם הרבה יותר בוטים ומחוספסים מיחסים בין גברים לנשים או בין נשים לבין עצמן. כאשר יחסים כאלה טעונים רגשית, מינית ורומנטית - הם עלולים להיות לא נעימים ופוגעים. התרשמותי מתיאוריך היא שנתקלת בבחורים פגיעים מאוד, שחוששים מאוד להידחות ולהינטש, ולכן חשוב להם מאוד להדגיש את העובדה שהם אלה שמנפים ומסננים את הצד השני, בבחינת "הקדם תרופה למכה". מאוד קשה לומר לך לגדל עור עבה ולהמשיך הלאה, אך זה כל מה שאפשר לומר לפי תיאוריך. יכול להיות שאם היית מוסר יותר פרטים על עצמך ועל יחסיך עד כה, היה אפשר לומר יותר. אני מבין את הכאב שלך מהסביבה, אך אותה באמת לא תוכל לשנות, אלא רק את עצמך אם תסכים לבדוק את התרומה שלך להתפתחות היחסים המאוד לא נעימים שאתה מתאר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

17/11/2005 | 00:54 | מאת: מיכאל

קצת פחות ממה שהחזיקה מערכת היחסים שלי, שדיווחתי עליה כאן ונגמרה לה ביוזמתו של החבר לשעבר. נו, אז אתה לא מתאים למישהו מאיזשהיא סיבה, אולי אמרת איזה משהו לא במקום, שזה לא סוף העולם, ואולי אתה לא ממש הטעם שלו, ואז לא ברור למה הוא דיבר איתך חודשיים, אם זה כזה חשוב לו. אז מה? עזוב, תגיד לעצמך, "NEXT, לא חסרים בנים אחרים" ותיצור קשר עם מישהו שכן ירצה אותך. קח את זה יותר בקלות, זה עולם שיכול להיות לפעמים קצת אכזר, אבל מי יודע, אולי מעבר לפינה מחכה לך מישהו, שיהיה רגיש ומתחשב ונחמד, ושיאהב אותך ואתה תאהב אותו. לא יודע, גם אני לפעמים בוטה ולא רגיש וקצת אידיוט, כמו בפגישה שהייתה לי היום. אבל מה לעשות? אף אחד לא מושלם... בברכה מיכאל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים