שאלה לדר גלבוע

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/11/2011 | 13:16 | מאת: לינוי

שלום,כתבתי פה לפני כמה ימים בקשר לאישה מבוגרת איתה אני עובדת ויש לי רגשות אליה..ענית לי שלדעתך היא באמת חווה אותי כבת אהובה ואין לה רגשות מעבר. רציתי לשאול/להתייעץ.. אני מרגישה (ואני מנסה להיות אוביקטיבית)שיש פה משהו מעבר גם מבחינתה ,חברה מהעבודה אמרה לי שהיא מסתכלת עלי המון-היא גם סמסמה לי לא אחת לפלאפון שהיא אוהבת אותי. האם לדתעתך כדי לעלות אתזה וכיצד? והאם יש מצב שהיא באמת מרגישה משהו מעבר היא תשתף אותי?

19/11/2011 | 18:49 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום לינוי, אם אכן, בעקבות הרמזים שהזכרת, את יותר ויותר בטוחה שאכן מדובר באהבתה של האישה אליך, אין לך ברירה אלא לאזור אומץ ולשוחח עימה באופן ישיר על הדברים. יחד עם כך, אם את מפחדת להתחיל עמה שיחה מאד ישירה, שבה תתוודי על רגשותיך ואהבתך אליה, את יכולה לעשות זאת באופן מאד כללי בתחילה ולומר לה, שאת חשה כלפיה רגש מיוחד ושהינה משמעותית עבורך ולראות מה תהא תגובתה. לאור היסוסיך והתלבטותך נראה לי, שיהא לך יותר קל לדבר על משהו מאד מקובל בין אנשים (גברים ונשים כאחד) כמו: נראה לי שיש לנו שפה משותפת ויחס משמעותי בינינו, האם גם את חושבת או מרגישה כמוני? הצגת השאלה-אף היא יכולה לרכך את הדברים הראשוניים מחד, וגם לאפשר לפתוח את הנושא לתשובה מאידך. האמת, שלא משנה באיזו דרך תבחרי להתחיל את השיחה ואף ניתן להאמין, שתמצאי דרך משלך אשר תתאים לך ולא תשתמשי בהצעות שלי או של אחרים. בסופו של דבר תצטרכי לעשות זאת. אשמח אם תשתפי אותי בהמשך הדברים. אזרי אומץ ושיהיה בהצלחה. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים