תחביב חדש

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/11/2011 | 13:11 | מאת: בעילום שם

בזמן האחרון אני מוצא את עצמי במקומות שונים במהלך היום מנצל היזדמנויות בהם אישה נאה עוברת, ומיד את מבטי אני מכוון לכיוון הגברים הסטרייטים שמביטים בה. מה זה אומר?

12/11/2011 | 14:55 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, כדי להתייחס ברצינות לפנייתך, יש צורך בנתונים בסיסיים כמו גילך, ניסיונך המיני, האם אתה נמשך בד"כ לגברים, לנשים, לשני המינים וכד'. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

12/11/2011 | 15:15 | מאת: בעילום שם

25, נמשך יותר לגברים.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים