יציאה מהארון

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/11/2011 | 19:23 | מאת: אנונימי

לאחרונה גיליתי מכתב אהבה שקבל בני בן 26 מגבר חשבתי שעולמי חרב עלי כי לא היו סימנים מוקדמים לזה וגם היתה לו חברה 3 שנים כך שאני לא יודעת איך להתייחס לזה האם הוא הומו למרות שיש לו קשרים מיניים גם עם נשים איך אפשר לדעת

10/11/2011 | 19:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רב, אני מבין שהעניין בא לך בהפתעה, ואפילו בהלם, אבל למה עולמך חרב עלייך? חלק גדול מהבחורים מנסים קשר גם עם בחורות לפני שהם מנסים בחורים מפני שזה יותר מקובל. חלק מהם מגלים שהמשיכה לנשים מספיק חזקה וחלק לא. ייתכן מאוד שבנך נמשך לגברים ולא סיפר לך (אגב, לפי תגובתך, כנראה היו לו סיבות טובות לכך), רצה לבדוק מה קורה לו עם בחורות ומה קורה לו עם בחורים. חשוב להבין איך גילית את המכתב. אם זה משהו שלא היית אמורה לראות ופלשת לפרטיותו, לא מומלץ לקיים שיחת הבהרה בנושא. אין לך ברירה, בשלב זה, אלא לעמוד מנגד, לאפשר לבנך להתפתח ולחכות לכך שהוא יפנה אלייך. אף אחד לא מצפה ממך להיות שמחה מהגילוי, אך חשוב מאוד להבהיר לעצמך וגם לבנך שגם "במקרה הגרוע", עולמכם לא חרב עליכם. אני ממליץ לך לעבד את הבהלה שלך אפילו בשיחת ייעוץ חד-פעמית עם איש מקצוע. הבהלה לא תעזור לא לך ובוודאי לא לבנך שעבורו את אמורה לשמש משענת ולא מקור נוסף לדאגה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים