שינוי מגמה לד"ר רובינשטיין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/11/2011 | 12:24 | מאת: יאיר

אני חושב שאתה נחפז לתת לדור הצעיר דרכים להפוך להומוסקסואלים ואני מצפה שתשנה מגמה ותטיף לנוער שהזוגיות עם בן המין השני היא העדיפה. הצג להם דרכים לחזק את הזהות המינית שלהם ודרכים לחיזוק הקשר עם בן המין השני ואז תבצע תפקידך בצורה הטובה.

10/11/2011 | 12:34 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יאיר, הייעוץ הכללי הניתן בפורום זה הוא ייעוץ מקצועי שניתן הן על סמך הכרות מעמיקה עם המחקרים בתחום והן על סמך שנים רבות של ניסיון טיפולי. אם אתה סבור שהייעוץ אינו מקצועי טוב תעשה אם תפנה לעורך האתר ותשטח בפניו את השגותיך: [email protected] בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים