גיליתי שאחי הומוסקסואל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/11/2005 | 14:45 | מאת: שירה

הי ד"ר רובינשטיין, לפני יומיים מצאתי באימייל שלי, בטעות או שלא בטעות קטע משיחה שערך אחי עם בחור ומשיחה זו הבנתי כי כנראה הוא הומסקסואל( דבר אשר לא הפתיע אותי).. אחי ואני בקשר טוב, וממה שהוא כתב לבחור אין לו אומץ לספר לי. שאלתי היא: האם כדאי לפתוח איתו את הנושא, או שלחכות שהוא ידבר איתי כאשר יהיה מוכן? אני מאוד רוצה שהוא ידע שאני יודעת ותומכת ומוכנה לעזור לו לעבור את כל התהליך ואת כל מה שצריך כדי שיוכל להיות שלם עם עצמו.

16/11/2005 | 18:50 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שירה, לדעתי, עדיף לחכות עד שאחיך יהיה מוכן ויספר לך על כך מיוזמתו. לכל היותר, את יכולה לחכות לנסיבות המתאימות ולומר לו שאת אוהבת אותו ותמיד תקבלי אותו בכל מצב, ובכך להקל עליו לדבר על הנושא, אך לא הייתי כורך זאת עם אקט שעלול להיתפס כפולשני כמו חיטוט באימייל שלו, גם אם זה לא נעשה בכוונה. זה אפילו עלול לפגוע בנכונותו לשתף אותך בנושא. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים