בעבר היה לי גירוי מיני חזק לגברים בעקבות דברים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/10/2011 | 12:59 | מאת: חיים שניים

שעברתי במשך השנים, החשק המיני שלי ירק ממש. שאני מסתכל בסרטי פורנו של גייז או בתמונות ממש לא עומד ולא מרגיש שום גירוי בפין, זה נורא מתסכל אותי לא יודע מה לעשות. אני לא רוצה לקחת כדורים או משחה אחרת שתעזור לי, אולי זה משהו פסיכולוגי שאפשרי לפתור אותו? יש סקסולוגים שנותנים מהנה לקהילה הגאה בנושא סקס ומין? (אני גר בדרום הארץ) אשמח לעזרה.

17/10/2011 | 13:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חיים, מצער מאוד לקרוא שאתה סובל מחוסר חשק מיני וחוסר זיקפה במשך שנים. אני מוגבל בהמלצות רק לגבי שירותים ציבוריים, אך דווקא באזור הדרום אני יכול להמליץ לך בלב שלם על דר' צחי בן-ציון שהוא גם פסיכיאטר וגם סקסולוג, שילוב שנראה לי חיוני במקרה שלך, מנהל היחידה לטיפול מיני בסורוקה. אני מקווה שיהיה זה האור בקצה המנהרה. אשמח להתעדכן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים