איך יודעים עם משהו הוא ביסקסואל?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/11/2005 | 15:57 | מאת: גילי

התחלתי לצאת עם משהו מקסים, חם, מפנק.....אבל יש לי תחושה, (שמפריעה לי) מסיבות שונות שהוא לא רק בעניין של בנות . התחושה התחזקה מאחר שלמרות שהוא מראה משיכה כאשר זה מגיע למיטה(זו רק תחילת הדרך) "לא עומד לו" או שקשה לו לגמור. אם לא הייתי מושכת אותו ,מן הסתם , לא היה רוצה להמשיך להיות איתי...אז מה זה יכול להיות? אני ממש לא יכולה לדבר איתו על זה כי רק התחלנו את הקשר...אבל אני גם לא יכולה להמשיך את הקשר אם אני מרגישה תחושה כזאת, שמונעת ממני להפתח. תודה על תשובתך.

14/11/2005 | 19:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גילי, אין דרך חיצונית לבדוק אם מישהו הוא ביסקסואל, פרט לדיווח העצמי שלו על כך שהוא נמשך גם לגברים וגם לנשים. לפי תיאורייך, כלל לא נראה לי שזה המקרה. אם הבחור היה ביסקסואל, הוא היה אמור להימשך גם אלייך, כך שבעצם את חושדת שהוא הומוסקסואל (כלומר, נמשך לגברים בלבד). אני מבין את המצוקה שלך, אולי גם את הפגיעה והעלבון שלך כאישה, אך נראה לי שאת עוקפת את הבעיה. ברור, שמשהו מאוד לא תקין במערכת היחסים שלכם: בן זוגך סובל מהפרעה בתפקוד המיני, מצד אחד, הוא אינו משתף אותך בכך, מצד שני ואת לא מנסה לדבר איתו על כך, מצד שלישי. אם הקשר משמעותי עבורך, פתחי את הנושא לדיון באווירה תומכת ככל האפשר והציעי לבן זוגך לפנות יחד לסקסולוג. ייתכן מאוד שהבחור סובל מהפרעה בתפקוד המיני, שניתנת לפתרון ע"י טיפול סקסולוגי זוגי, שבו הסקסולוג יאבחן את הבעיה ויציע לכם כזוג תרגילים לפתרון הבעיה. הפרעה בתפקוד מיני עם נשים נובעת רק לעיתים רחוקות ממשיכה לגברים, אך גם אפשרות זו עשויה לצאת לאור בייעוץ סקסולוגי. קודם כל, פתחי את הנושא לדיון וראי מה תגובתו של בן זוגך. הרי שניכם יודעים שקיימת בעיה ואין טעם להכחישה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים