בני הודיע שהוא ביסקסואל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/10/2011 | 09:45 | מאת: ג?נט

השבוע הבן שלי שיתף אותנו בעובדה שהוא ביסקסואל!! אנחנו עדיין בשוק, בעלי בחר להתעלם עד שהנער ייתבגר... אני מנסה להבין מאיפה זה הגיע... אני יודעת שהוא נמשך לנערה אחת, על בנים הוא לא מספר אבל אני מניחה שיש גם בן בתמונה באם הוא הגיע למסקנה הזו . אני מניחה שמה שאני שואלת הוא האם זה בדרך כלל שלב בדרך ליציאה מהארון? והאם הוא יכול להגיע למסקנה הזו ללא נסיון מיני? הוא טוען שהוא כבר חושב על זה לפחות שנה. המון תודה ושנה טובה

08/10/2011 | 13:44 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ג'נט, אני מבין את תחושת ההלם שלך, אבל אני דווקא רוצה לפרגן לכם כהורים, כי אם בנכם הרגיש חופשי לשתף אתכם, הרי הוא רואה בכם חוף מבטחים ומקום בטוח שאפשר לקבל בו תמיכה ואהבה ללא תנאי. על כך תבורכו! כעת נותרה המשימה המורכבת יותר והיא להצדיק את האמון שהוא נתן בכם ואכן לשמש לו מקור תמיכה. אשר לשאלתך - אדם (ואפילו ילד!) יכול לדעת על משיכתו לבני מינו, גם בלי לנסות, בדיוק כפי שאת ידעת שאת נמשכת לגברים לפני המגע המיני הראשון וכפי שבעלך ידע שהוא נמשך לנשים לפני המגע המיני הראשון. בשלב זה בוודאי ינחם אתכם לדעת שבנכם הוא אכן ביסקסואל, כלומר נמשך גם לבנים וגם לבנות, והמשיכה לבנים אינה חייבת לפגוע במשיכה לבנים: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 בכל מקרה, הייתי ממליץ לכם (עדיף כזוג, אך די שכיח שהאישה פונה ראשונה) לפנות לעמותת תהל"ה http://www.tehila.org.il/ ולחלוק את קשייכם עם הורים שעברו חוויה דומה כדי להתחזק למען עצמכם וכדי להוות מקור תמיכה לבנכם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

09/10/2011 | 08:59 | מאת: גנט

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים