זהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/09/2011 | 20:00 | מאת: עומרי

שלום אני בן 25 ומאז שאני זוכר את עצמי תמיד הרגשתי משיכה לבנים. בשנה שנתיים האחרונות חשבתי שאוכל להתחתן עם אישה להיות כמו כולם ולהשתנות אבל אם זה מה שאעשה בעייני זה יהיה לבטל את עצמי ואת הרגשות שלי בגלל הצורך להיות "נורמלי" חשבתי לעצמי שזה לא הוגן שאני אתחתן עם אישה ובמיטה אני אפנטז על גברים. רציתי אבל לדעת אם זה בסדר שאני יכול להסתכל על אישה אבל לא מרגיש מסוגל לשכב עם בחורה למרות שמעולם לא קיימתי יחסי מין עם אישה?

23/09/2011 | 21:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עומרי, מדבריך אני מבין שאתה נמשך לגברים ואינך נמשך כלל לנשים מבחינה מינית. גם להרגשתי אין זה הוגן כלפי אף אישה, וגם לא כלפי עצמך, להיכנס למסגרת נישואין קונבנציונאלית עם אישה במצב כזה. הסיכויים של נישואין כאלה להחזיק מעמד נמוכים מאוד. אי-אפשר לשנות את הנטייה המינית מהומוסקסואלית להטרוסקסואלית, אך בהחלט ניתן לבנות זוגיות עם בני ובנות אותו מגדר ואף להקים תא משפחתי אלטרנטיבי. יש לציין כי שיעור הגירושין עולה בהתמדה ובמקביל הניסיונות להורות אחרת הולכים ומתרבים. מניסיוני אני יכול להעיד שניסיונות אלו מלווים הדרכה ותמיכה מקצועית והמעורבים בהם מגלים אחריות הורית ראויה לציון. זאת בעוד שהורות "רגילה" היא לרוב המשך אוטומאטי לנישואין רגילים. אני מקווה שתמצא את דרכך לזוגיות מאושרת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים