ילד הלובש בגדי אשה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/09/2011 | 10:04 | מאת: אמא מודאגת לבן 12

באופן מקרי ראיתי באי-פוד של הבן שלי אפליקציה שנקראית girly meter ותמונות שהוא צילם את עצמו עם בגדי ונעלי נשים, כשהוא מאופר ועושה פוזות למצלמה(הוא השתמש בבגדים ובנעליים של אחותו בת ה-15) כמובן שהייתי בשוק!!! כשנרגעתי שאלתי אותו על זה, הוא לא נראה מופתע...ואמר שהיתה לו התערבות עם חברה לגבי מי שינצח במשחק מחשב(מריו)ומכיון שהוא הפסיד הוא אמור להתלבש כאישה ולהראות את התמונות...(הוא אמר שהחברה הורידה את האפליקציות לאי-פוד שלו ( היו שם אפליקציות נוספות בנושא של דרג (גברים בלבוש נשי) הוא הסביר לי שדרך האפליקציה ניתן להוסיף את האיפור והפיאה לתמונות...אני לא מבינה גדולה באלקטרוניקה הזו וקצת נרגעתי.. אבל כשבדקתי את האי-פוד מאוחר יותר ראיתי שהוא מחק את כל התמונות ואת כל האפליקציות... וכשניסיתי לדבר איתו שוב הוא לא שיתף פעולה. מה אני צריכה לעשות...??? מה זה אומר???

11/09/2011 | 12:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לאמא המודאגת, קודם כל, אני מבין את ההלם שלך. שנית - ואני לא חושב שזה ינחם אותך בשלב הזה,בין אם גרסת הילד אמיתית ובין אם היא מסתירה נטייה מינית הומוסקסואלית או טראנסקסואלית,אין לך מה לעשות בנושא פרט להיערכות לאפשרות כזו תוך נכונות לספק לבנך את התמיכה ההורית המתבקשת, גם אם זה יחייב פנייה שלך לעזרה, שכן הנטייה אינה ניתנת לשינוי ואינה תוצאה של בחירה שלו. עם זאת, בעיקר בגיל הזה ובסיטואציה הספציפית שתיארת אין להסיק מסקנות מרחיקות לכת. לבושתי ולחרפתי, גם אני אינני מתמצא באפליקציות של טלפונים סלולריים וייתכן שמדובר במשחק נפוץ בגיל הזה. רמז לכך ניתן למצוא בהתנהגויות אחרות של הילד, כמו משחקים עם בנות, משחקים במשחקי בנות, קשר עם בני גילו (מה שמאוד חשוב תמיד אך בעיקר בגיל הזה!) ועוד. לא הייתי ממליץ לך להיכנס בשלב זה למשחקי בילוש אובססיביים אחרי הילד ולכבד את פרטיותו. ראיתי כבר קצינים בצנחנים שהשתעשעו בתחפושות כגון אלה והשאלה היא האם זו התנהגות עקבית החוצה את גבולות המשחק בטלפון או לא. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים