שינה יחד של אחים באותה מיטה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/09/2011 | 21:45 | מאת: אמא מבית שאן

שלום, רציתי לשאול האם זה תקין ששני אחים ישנים יחד באותו חדר במיטה זוגית? הגדול בן 9 ואחיו בן 6 תודה על התשובה

07/09/2011 | 22:12 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, לא ברור לי משאלתך האם זו בחירה של האחים או אילוץ של המציאות, אך בכל מקרה, אם השאלה נוגעת לנטייה מינית, לא זה הדבר שעלול להפוך אותם להומוסקסואלים בבגרותם. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים