שאלה נוספת חשובה.לדר גידי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/08/2011 | 12:14 | מאת: נוי

שלום, ממש תודה על תשובתך. אתה צודק במובן מסוים-הבחור נותן המון ביטחון והנוקשות שלו אכן משרתת אצלי את מקום הבטוח היציב.שלא כמו בחורים אחרים. מצד שני כשהיינו בקשר הרגשתי מאד חנוקה איתו-הוא שמרן מאד מאד וכשהתווכחנו היה קשה לשכנע אותו בעמדתי. הוא בחור איכותי וטוב אבל אני מרגישה שאנחנו סותרים-אני מאד זורמת פתוחה שמחה כזו והוא הפוך-נוקשה רציני לא זורם-מיושב. גם קשה להגיע איתו לעמק שווה-יש לו דעות כבר בחינוך ילדים ובהכול כשאני ממש לא שם.. (אני בת 27 והוא 29). גם מבחינה מינית הוא פחות זורם וקשה לו לדבר עלהדברים האלו. האם זה לא נשמע רחוק מדי על פניו? והאם לדעתך הנוקשות הזו בעתיד לא תגרום לי לעזוב את הקשר.

05/08/2011 | 12:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נוי, הבירור המתאים של משמעות הקשר עבורך צריך להערך במסגרת ייעוץ אינטראקטיבי יותר פנים אל פנים, תוך התייחסות לעברך הקרוב (קשרים קודמים) והרחוק יותר (יחסים עם הורים). בוודאי שהבחור לא ישתנה ושכנועו בדעותייך אינו צריך להוות מטרה. אני מאמין שבכל קשר טוב יש לשמור על נפרדות זה מזה, כולל קבלת הזולת על דעותיו השונות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים