הומו פוטנציאל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/07/2011 | 14:32 | מאת: יוסי

אני בן 18 וחצי. לאחרונה, גם באמצעות הפורום, קיבלתי תמונת מצב בנוגע לזהותי המינית. אני לומד בישיבה חרדית, ואני מבין שזה יקשה עלי לממש את נטייתי. כבר דיווחתי על בחור שאני מאוד נמשך אליו, וחשוב לשמוע תשובה - איך אני מתמודד עם הרגשות אליו שמפריעים לי בעיסוקיי, ומעוררים בי רגשי אכזבה מכך שהוא אינו אוהב אותי. דבר נוסף וחשוב: איך אפשר לזהות הומו פוטנציאל? שהרי בחברה כמו שלי רק אחד כזה מושבע ירצה לממש קשר? מי שאוהב קשר עם ילדים, ונהנה ללטף אותם, ולדבר איתם וכו' - האם זה סימן שהוא הומו? או משהו אחר?

27/07/2011 | 15:11 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוסי, כפי שכבר כתבתי בתגובה להודעה שלך או של משתתף דתי אחר, תצטרך לגייס תעצומות נפש כדי להתגבר על רגשותיך ויצריך ולשמור על מרחק מאותו נער שאתה נמשך אליו. הדבר אינו נכון רק לגבי הומוסקסואליות אלא גם בחיי סטרייטים וגם בחיי אנשים בוגרים, יש אנשים שאנו נמשכים אליהם והם "מחוץ לתחום". קל וחומר כשמדובר בנערים מתבגרים בישיבה חרדית. הומוסקסואלים מכירים לרוב בסביבות שבהן יש ודאות שגם הזולת הומוסקסואלי, בין אם אלה מקומות מפגש פנים אל פנים ובין אם אלה אתרי אינטרנט המיועדים לכך. המלצתי לך לגלוש תחילה לאתרים של הומוסקסואלים דתיים (הקלד בגוגל הו"ד וחברותא, שני אתרים מומלצים) כדי לחלוק את קשייך עם בחורים במצב דומה ואולי דרכם לשמוע גם על מקומות מפגש. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים