קצת מבולבל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/07/2011 | 00:36 | מאת: רועי

שלום לך, יש לי בעיה וחשבתי שאולי תוכל ליעץ לי קצת. אני בן 24 וחצי, וחוץ ממערכת מאוד קצרה שהייתה בעבר לא היו לי מערכות יחסים עם בנות בחיי. הבעיה שאני באמת לא יודע מה לא בסדר איתי, יש לי את כל התכונות לכך. הבעיה זה אולי חוסר בטחון או אי משיכה לבנות (האמת שאני נמשך לבנות בדיוק כמו שאני נמשך לגברים). מה עושים במצב זה?

27/07/2011 | 01:00 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רועי, אתה עדיין צעיר מאוד ורבים מבני גילך לא התנסו בזוגיות, בין אם הם הומוסקסואלים, ביסקסואלים או הטרוסקסואלים. לכן, לא הייתי מציע לך לתת לעצמך ציונים כמו "בסדר" או "לא בסדר". ייתכן מאוד שהמשיכה לבני שני המינים תורמת לקשייך להיכנס למערכת יחסים, אם כי הדבר אינו מחויב המציאות. חוסר ביטחון בהחלט יכול להסביר גם הוא את העובדה שעדיין לא התנסית בקשר בגילך הצעיר. אם להיצמד לכותרת שנתת להודעתך, אני סבור שכמה שיחות ייעוץ אם איש מקצוע תוכלנה לעזור לך לעשות סדר בבלבול המאוד טבעי לגילך שאתה חש. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים