סתם משהו שחשבתי עליו...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/07/2011 | 22:19 | מאת: פלוני

מדוע שלא כמו בארה"ב ובעוד מדינות, בארץ אין איסור על טיפול פסיכולוגי לשינוי הנטייה המינית?

24/07/2011 | 22:34 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום פלוני, גם בארה"ב ובמדינות אחרות לא מדובר באיסור שקבוע בחוק, אלא בעבירה על כללי האתיקה המקצועית. בוודאי תשמח לדעת שבארץ הוקמה ועדה ע"י הסתדרות הפסיכולוגים שדנה בטיפולי המרה ושוקלת הכנסת כלל דומה גם בארץ. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים