טרוד ושרוי באובססיה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/07/2011 | 16:48 | מאת: אחד

שלום לך דוקטור. אני בן 21 ולפני 4 ומשהו שנים אני גיליתי שאני ביסקסואל. כמובן שגם כשגיליתי לא הרפיתי מהעובדה הזו וגם לא השלמתי עם העובדה שאני ביסקסואל ישר,אלא המחשבות שאני הומו בלבד עלו למוחי לאחר שלא הצלחתי לקבל זיקפה מכל דבר שקשור בגוף האישה.האובססיה הלכה וגברה כשהבנתי שאני לא נמשך לשתי המינים במידה שווה,רוב הזמן אני חי עם זה אחלה אבל לאחרונה האובססיה נהייתה גדולה יותר,אני כבר לא מאונן כי אני רוצה,אלא אני מאונן כי אני במעין בחינה תמידית כזו מה עושה לי את זה בגוף של האישה ואם בכלל וכל זה למרות שהיו לי יחסי מין עם נשים,אני מצליח להגיע לאורגזמה מפורנו שבו אישה מופיעה וכו' אבל מהאובססיה אני לא מצליח להתנתק.מה עושים?

21/07/2011 | 18:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אחד, פעילות מינית, כולל אוננות, אמורה להיות מהנה ולא "מבחן" או "ניסוי" שאתה עושה לעצמך. בסה"כ אתה נמשך גם לגברים וגם לנשים, ובאמת לא משנה כרגע למי יותר, וזה מגדיל את טווח האפשרויות שלך: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 אם אינך יכול לחדול מהבדיקות העצמית לבדך, המלצתי לך לפנות לטיפול כדי להכיל את שתי המשיכות בתוכך ולהפיק מהן את המירב. אתה מאוד-מאוד צעיר, תכיר עוד הרבה בחורים ובחורות ובסופו של דבר, תלוי אל מי תחוש משיכה רגשית ומינית באופן כללי כאדם שעימו תרצה לקיים קשר משמעותי. כמובן קל יותר לומר את זה מאשר לעשות, משום שהנושא מגלם בתוכו את ההתייחסות שלך לעצמך, את הזהות המינית שלך, את הגבריות שלך שאולי בעיניך מוטלת בספק ככל שאתה נמשך יותר לגברים, ואת כל אלה די קשה לשאת לבד בגילך הצעיר. לכן, טוב תעשה אם תחלוק אותה עם איש מקצוע, ולו רק למספר פגישות, בעיקר אם אינך מצליח להיגמל מהבדיקות העצמית והמייסרות שאתה עורך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים