יחס משפיל מצד רופאה גניקולוגית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/07/2011 | 21:40 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום.אני לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה.אך.נתקלתי ביחס מזעזע מצד רופאת הנשים שבדקה אותי.נכנסתי עם בת זוגתי.והיא שאלה.מי היא.עניתי שזו בת זוגתי.אז היא אמרה ..סליחה.מה אמרת.חזרתי על עצמי.ואז היא הוסיפה לשאול האם אני נשואה כיום.האם אני במערכת יחסים גבר כרגע.כלומר.התעלמה מזה שיש לי בת זוג.ואף אמרה שזה לא קשור לבת זוג.אם אני נשואה כרגע או לא.בנוסף.לפני הבדיקה הגניקולוגית.שהיא לא הסכימה לבדוק אותי חודרנית.כיוון שאני עדיין בתולה.לפני שהתפשטתי .ולא מספיק שהיא סירבה שבת זוגתי תכנס איתי בוילון בבדיקה.בטענה שזו בדיקה אישית.ואף אמרה לי.מילא.אם הייתי גבר.אבל אני אישה....לפני שהתפשטתי .הסתכלה עלי ואמרה לי את בתולה נכון.לא.כי את בטוח נראית לי בתולה.בסוף הפגישה .עוד היא הוסיפה שאם לא ימצאו כלום בבדיקת האולטאסאונד הבטני ששלחה אותי.אני לא אמורה לחזור אלייה בכלל.ממש במילים האלה אמרהלי....מצטערת על החפירה.אבל רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה.תודה.

20/07/2011 | 17:41 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום מישהי, בין שזה שייך לפורום ובין שלא, הצטערתי מאד לשמוע על החוויה הלא נעימה שהייתה לך בביקורך אצל רופאת הנשים. מצער שיש עדיין חוסר רגישות והבנה של דברים, שלא ניתן היה לצפות שייקרו בימינו ועוד יותר מצער כשזה קיים במקום שאנו הכי פחות מצפים שיקרו: במפגש עם אנשי מקצוע מטפלים בכלל ואצל רופאים בפרט. מכל מקום, בוודאי שעדיף לך להחליף את רופאת הנשים שאצלה בקרת. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים