מחנק משפחתי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/07/2011 | 11:38 | מאת: חסוי

שלום גידי יש לי שאלה אולי תוכל לעזור לי. הבעיה שלי היא כזאת, אני לא אוהב עבודות גבריות מדי, ובמשפחתי שיודעת שאני גיי אוהבים לשכנע אותי ולהתערב. . . הם כאילו לא שומעים אותי ולא מבינים. כלומר עבודות כמו כיסוח דשא, אינסטלציה,תיקונים, לעשות רישיון (אני לא סובל נהיגה!!) ועוד. בנוסף הם מתערבים לי במראה החיצוני ולרוב אם משהו מזכיר רק דבר נשי הם מעדיפים שזה ישאר קבור בתוך כותלי הבית וגם שם אני מקבל הרבה פרצופים. מה לעשות?

17/07/2011 | 12:20 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

17/07/2011 | 21:02 | מאת: חסוי

25. כבר שכרתי מחוץ לבית. אבל אני רוצה שהם יתגמשו כלפי ולא ההפך.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים