התייעצות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/11/2005 | 15:09 | מאת: בן 22

נפגשתי במהלך 3 השנים האחרונות מספר פעמים עם בחור, לצורכי "יזיזות". אני לא נמשך אליו, לא כזה טוב לי איתו במהלך האקט (למרות שהוא אומר שכן), וכשהעניין נגמר - אני רק מחכה שהוא יסתלק כבר. כמו כן, אנחנו לא מדברים בכלל במהלך או לפני.. או אחרי. הוא אומר שהיה מדהים, אני שותק.. מה דעתך? האם להמשיך להיפגש איתו? מצד אחד.. הורמונים.. מצד שני, האם זה הגיוני להיפגש עם מישהו לצורכי מין מבלי שתהיה משיכה מינית? האם מדובר בדימוי עצמי נמוך? בגלל שהוא לא דחה אותי, אני נפגש איתו שוב ושוב ושוב?

05/11/2005 | 20:10 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום בן 22, מה שלא ברור לי הוא - אם אתה לא נמשך אליו, למה אתה נכנס איתו למיטה בכלל? הייתי יכול להבין שאתה נמשך למישהו, שוכב איתו, נהנה במיטה - אך הוא משעמם אותך מבחינות אחרות וכשנגמרים היחסים, אתה לא סובל את חברתו. לא שזה אידאלי, ובוודאי שגם לא שיא הרומנטיקה, אבל זה לפחות היה ברור לי. ואולם, אם אתה גם לא נמשך אליו מינית, אז מה גורם לך לשכב איתו? האם אלה שאתה נמשך אליהם אינם נמשכים אליך? האם אתה מרגיש שאתה צריך להסתפק במועט? אם כן, למה? האם אתה מרוצה מהמראה החיצוני שלך? יש הרבה נעלמים במשוואה שהיצגת בפנינו, אך נראה לי שענית לעצמך בגוף הפנייה כשהזכרת את הדימוי העצמי הנמוך שלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

05/11/2005 | 20:15 | מאת: בן 22

יש לציין שאני בטיפול, משום-מה לא סיפרתי למטפל על הנטיות שלי (דווקא למטפלת שהייתה לפניו סיפרתי). "אם אתה לא נמשך אליו, למה אתה נכנס איתו למיטה בכלל?" - זו בדיוק השאלה שלי. אני לא יודע אם אני צריך להסתפק במועט.. אבל כן, אני חושב שאני לא מתאים לליגה של אנשים מסויימים. אני מעדיף להיפגש עם אנשים שכבר נפגשתי בעבר, ולא דחו אותי. אני מפחד מדחייה, שזה יעיד עליי שאני לא מספיק טוב, לא מספיק יפה. לא מרוצה מהמראה החיצוני.. עיסוק די אובססיבי. וכן, אני יודע שאני תקוע במלכודת מחשבות לא הגיוניות.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים