הומוסקסואל?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/07/2011 | 21:46 | מאת: חיים

אני מאד אוהב בנות. נהנה מיופיין, מהעדינות, לחבק לנשק וכו'. אבל דבר מוזר, למשל כשאני רואה בחורה בביקיני אני נהנה ומתאהב, אבל אין עוררות מינית כמו לעומת בחור חשוף. אז מה הפירוש, אני הומוסקסואל? איך יכול להיות שרגשית וגם בתשוקה אני מאד אוהב בנות אבל את העוררות אולי אפילו הסקס עצמו זה לגברים? אני ראיתי שכתבת על הסולם של קינסי, אבל כאן זה משהו אחר, זה חלוקה בין הסקס עצמו לבין התשוקה והאהבה הכללית. מה זה הדבר הזה??? תודה רבה לכם

10/07/2011 | 22:02 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חיים, נטייה מינית כשמה כן היא מוגדרת ע"י המשיכה המינית. הומוסקסואלים רבים מוצאים שפה משותפת והבנה רגשית רבה יותר עם נשים מאשר עם גברים, אך המשיכה המינית הגופנית מכוונת כלפי גברים. אם בחור חשוף מעורר אצלך עוררות מינית ובחורה חשופה לא, המסקנה המתבקשת על סמך מידע מוגבל זה היא שאתה הומוסקסואל ויש לקוות שבמשך הזמן, כשתקבל את נטייתך המינית בצורה שלמה יותר, תוכל אף לפתח רגש לבחור שתאהב, וזאת בצד הרגש שיש לך כלפי בחורות כידידות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים