שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/06/2011 | 22:56 | מאת: בעילום שם

היי גידי מכיוון שאני אוהב לקרוא את התשובות שלך, מצאתי לנכון לשאול אותך את השאלה הבאה, היא לא פשוטה. האם לדעתך בזמן טיפול פסיכולוגי או כל טיפול כלשהו בסדר אם המטפל משקר למטופל א/ו מעלים דבר מה כדי שהוא(המטופל) ירגיש טוב יותר? תודה רבה מראש(:

26/06/2011 | 23:46 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אני יכול לתאר לעצמי סיטואציות שבהן הדבר אפשרי ואף רצוי - למשל, במקרים שבהם האבחנה עלולה להבהיל הדיוט ואמירתה למטופל אינה דרושה. אביא לך דוגמא דווקא מביקורי האחרון אצל רופאת המשפחה שלי שהרעיפה עליי ביטויים רפואיים שלא הבנתי (וגם לא הייתי אמור להבין) והכניסו אותי ללחץ מיותר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים