הערצה ומחמאות לגברים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/05/2011 | 18:22 | מאת: דוד

מה דעתך דר' על ילד שהוא בסה"כ נורמטיבי לחלוטין, חברותי ומקובל. מתעסק בעיקר בדברים השייכים לבנים. אבל לעיתים מחלק מחמאות לגברים כגון: הבחור יפה, חתיך, יש לו פנים יפות. הוא קצת רגיש ועדין, אבל אין לו התעסקויות בדברים השייכים לבנות. האם זה אומר משהו? אגב הוא בן תשע.

30/05/2011 | 19:26 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דוד, בהתנהגות שתיארת אין בפני עצמה כדי להעיד על נטייתו המינית של הילד בהמשך חייו. בגיל הצעיר הזה היא יכולה לבטא הזדהות במובן של רצון להיות יפה כמו הבחורים שהוא מעריץ. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים