בעיות בתפקוד המיני.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/05/2011 | 20:27 | מאת: מישהי.

היי.כפי שכבר רשמתי בעבר אני לסבית ויש לי בת זוג.יש לי בעייה והאמת שגם מלבת זוגתי יש אותה בעייה והיא קשןורה לתפקוד מיני.אנו מקיימות יחסי מין ללא שום חדירה של אצבעות.כלומר..עם הלשון ..וכמובן ללא אביזרים כי פשוט יש לנו חרדה נוראית שמא זה יכאב נורא.יש לציין שרפואית אנו גם שתינו נקראות עדיין בתולות.ושתינו ישנן בעיות ריגשיות ..אני לא יודעת היכן שואלים על זה.אם כאן או בפורום אחר.אך מה עושים בכאלו מקרים...תודה.

15/05/2011 | 23:24 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום רב, כל זוג העושה אהבה (ואין זה משנה מאיזה מין), צריך למצוא את הדרך המתאימה לו, דהיינו הדרך שבה השניים חשים בנוח ובביטחון הדדי. אם מצאתם דרך מספקת שטובה ומתאימה לשתיכן, בעוד שדרכים אחרות מעוררות חרדה ואי נוחות, תוכלנה להמשיך ולקיים יחסים לפיה. אם שתיכן חשות שאתן מוכנות להתנסות נוספת, תוכלנה לבצע זאת בהדרגה. זאת, כאמור, בתנאי ששתיכן מסכימות על כך. מן הבחינה הטכנית, תוכלנה לקרוא בספרות, כולל באינטרנט, על יחסי מין בין לסביות, או אפילו להיוועץ באנשי מקצוע מתחום הגניקולוגיה או הסקסולוגיה. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים