נטייה הומוסקסואלית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/05/2011 | 18:41 | מאת: בחור חסוי

שאלה, בגיל ההתבגרות שלי , בערך גיל 16-17 , היינו נפגשים מספר חברים באותו גיל, והיינו מקיימים יחסי מין ביננו שכללו אוננות הדדית, התגפפות ומין אוראלי. כיום, כ-15 שנים לאחר מכן , כול החברים שלי נשואים עם ילדים וכפי שידוע לי הם מנהלים חיים הטרוסקסואליים בלבד. אני בלבד המשכתי בחיים הומוסקסואליים עם פרטנרים מזדמנים, ואני רווק. מדוע רק לי זה קרה ? מדוע המשכתי בחיים הומוסקסואליים למרות שאיני מעוניין בכך ומעולם לא הייתי מעוניין בכך? מעולם לא הצלחתי לפתח רגש כלפי גבר ולא נראה לי שזה יקרה. לעומת זאת יצא לי שהתאהבתי בבחורה אבל פחדתי להמשיך את הקשר מסיבות של כישלון במיטה בעיקר. אני לא יודע היכן אני עומד. כול מגע שהיה לי עם גבר היה לצורך הרגעת היצר בלבד. אשמח לקבל את תשובתך / חוות דעתך

08/05/2011 | 22:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום בחור, הסיבות להתפתחות הומוסקסואליות מגוונות וכיום מקובל לראות בה תופעה רבת גורמים, מולדים וסביבתיים. קיימת הסכמה בקרב אנשי המקצוע שהמשיכה לבני אותו מגדר אינה ניתנת לשינוי והטיפול הפסיכולוגי צריך להיות מכוון לעזרה לאדם לקבל את נטייתו המינית ולמציאת אפיקי התבטאות מינית ורגשית המתאימים לו באופן אישי. מתיאוריך עולה שאינך חי בשלום עם משיכתך המינית לגברים ואני משער שיש לחוסר השלמה זה השפעה על העובדה שלא פיתחת רגש לגברים והשארת את הקשרים איתם ברמת מימוש היצר (הבלתי רצוי מבחינתך). אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי גיי-פרנדלי, שיעזור לך לקבל את נטייתך המינית, להפחית את ההומופוביה העצמית שלך ובכך להגדיל במידה ניכרת את הסיכוי לתת לעצמך הזדמנות לפתח רגש כלפי אחד הגברים שתבוא איתו במגע מיני. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים