נמשכת לחברה...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/05/2011 | 14:51 | מאת: או.ר

שלום, שמי אור (שם בדוי) ואני בת 16 כבר לפני שנתיים התחלתי להרגיש משיכה לבנות העניין הוא שאני נמשכת גם לבנים בררתי קצת בנושא והבנתי שזה מה שנקרא ביסקסואלית אבל אני לא יכולה לשאול אף אחד כי ההורים שלי הומופובים (ניסיתי להזכיר קצת הומואים בשיחות שלנו והתגובה הייתה גועל ושינא..) בכל מקרה בשנה שעברה הפיצו עלי שמועה בשיכבה שאני לסבית (_לא יודעת מי אבל אני נראת קצת תום-בויי אז זה בטח תרם..-אני לומדת בבית ספר לבנות בלבד..)וזה דיי הלחיץ אותי אז הכחשתי וכל ועכשיו זה עבר.. אבל לקראת סוף השנה יצא שאני וחברה שאז היתה דיי קרובה אלי ישבנו בכיסאות צמודים וצריך לציין שהילדה הזאת היא דיי יפה ואם זה לא מספיק היא תמיד אהבה להתרפק עלי ולבקש שאני יעשה לה "נעימים" בכל מקרה עשיתי לה כאלה ליטופים בזרועה ו"כאילו" בלי כוונה וגם נגעתי לה קצת בחזה ופתאום היא אמרה שזה נעים והיא רוצה שאני אמשיך.. אבל אחרי זה היא האשימה אותי בזה והשנה היא החליטה לנטק איתי קשר לחלוטין. בכל אופן אף פעם לא הייתי מאוהבת בה כי האישיות שלה קצת מעצבנת אב ליפעמים היא עוד עולה לי במחשבות וזה מחרפן אותי ובנוסף חברה אחרת שלי ואני נהיינו קרובות אבל אני יודעת שהיא לגמרה לא נמשכת לבנות ושאם אני יגיד לה שאני אוהבת אות אותה היא תתרחק ממני.. מה לעשות אני רוצה להפגש פעם עם בחורה שהיא כמוני אני לא רוצה להתחתן לפני שאני לפחות ינסה להיות עם בחורה! ובגלל שאני דתייה אני לא יודעת איפה להפגש עם משהיא בכלל! מה לעשות? או.ר

11/05/2011 | 23:51 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום רב אור, לפי גילך הינך אכן מתבגרת ולכן אין זה מוזר, שאינך בטוחה עדיין בנטייתך המינית. בתקופת ההתבגרות, עת מתגבשת הזהות והנטייה המינית, עולות שאלות והתלבטויות הקשורות לעניין הנטייה וההעדפה המינית. זו הסיבה שגם החברה הקרובה של המתבגרים מתבוננים בחברים, שעימם הם נפגשים במסגרות החיים השונות,- משווים עצמם לאחרים ומאד רגישים לסימנים שמעידים על נטיית חבריהם. זו גם התקופה שבה, מתחילים לבדוק את הנטייה המינית באמצעות גישושים ראשוניים והתנסויות יותר מתקדמות. על כן, זה טבעי ש"מפיצים שמועות", מתנסים במגעים שנעשים כאילו במקרה וללא כוונה, שחלקם מבהילים וגורמים להירתעות והאשמות של בן או בת הזוג וחלקם מלמדים ומגלים לצעיר מהי נטייתו ומה גורם לו משיכה ורצון לשוב ולהתנסות בחוויה שהייתה חיובית עבורו. כך גם קרה לך, כפי הנראה, לאור מה שכתבת. לכן, הייתי מייעצת לך לנסות ולבדוק את נטייתך שלך באמצעות התקשרויות עם בנות כמוך, שמחפשות קשר עם בנות או אולי גם עם בני המין השני, למען בירור נטייתך. באשר לחיפוש קשר של התנסות עם בנות, הייתי מציעה לך לברר באגודה ההומו- לסבית, אילו פעילויות חברתיות וקבוצתיות מתקיימות אצלם, כך שניתן להכיר בנות כפי שאת היית רוצה. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

12/05/2011 | 00:06 | מאת: או.ר

תודה רבה זו הפעם הראשונה שאני פונה למשהו בעניין וזזרת לי מאוד

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים