משיכה לנשים שמנות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/04/2011 | 16:22 | מאת: אלון

אני בחור בן 19 עוד מידות תמיד נמשכצי לנשים מלאות בפרט באזור הבטן הדבר מטריד אותי מאוד כיון שזה הדבר היחיד שיש לי משיכה מעוררת בגופה של אשה בפרט אני מאוד נמשך לבחורה רזה שהשמינה מה עושים???

04/04/2011 | 20:40 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

אלון היקר, זו בכלל-בכלל לא בעיה. הכול בסדר! למעשה, יותר מבסדר כי גם יהיה לך הרבה יותר קל למצוא בת זוג. היו תקופות בהיסטוריה שנשים שמנות נחשבו סמל הנשיות והיוו השראה לציירים. גם בימינו יש גברים הנמשכים לנשים מלאות/שמנות ואם תעשה סיור באתרי פורנו תמצא קטגוריה FAT המיועדת לעיני אותם גברים הנמשכים לנשים שמנות. ממש-ממש אין שום בעיה! עובדה שטעמך בנשים שונה מטעמם של רוב הגברים (וגם זה לא נבדק מחקרית) אין בה כדי להפוך את המשיכה לפתולוגית. נסה לשים פס על מה שאנשים חושבים - ולך על זה! ובינינו, גם הרזות מתמלאות עם השנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

04/04/2011 | 21:31 | מאת: רינת

היי אלון אני רינת הייתי רוצה לדבר איתך על כמה נושאים ובקשר למה שכתבת בכלל אבל בכלל אין לך שום בעייה יש מלא ידידים שלי נמשכים לשמנות ואני בעצמי מלאה ויש לי מלא ידידים נורמליים ממש חתיכים שנימשכים אלייי אם בא לך לדבר אס תירשום לי תשם שלך בפייסבוק ואני ישלח לך בקשת חברות או למקושרים אם יש לך המשך ערב נעים בייי

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים