אני צריכה עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/04/2011 | 01:51 | מאת: גניפר

היי אני גניפר בת 21 לסבית חיה אם בת זוגתי כבר שנתיים ובין כל זה תמיד שאני שוכבת איתה אני מצליחה ליגמור רק אם אני מפנטזת שכלב מלקק לי תכוס או שזיין של סוס ניכנס לי אני יכולה לקבל אורגזמה רק מי זה שאני מפנטזת על סוס או כלב ואני נהנת רק אם אני רואה סרטים אדומים של סקס אם חיות תאמת שבחיים לא שכבתי ואני גם לא רוצה לנסות אבל יש לי שאלה אלייך לא משנה לי מי יענה לי על השאלה יש לי גור בן 3 שבועות ופתאום לא יודעת מה קרה לי הייתי חרמנית עליו כי הוא ליקק לי תשפתים אני לא יודעת למה אני מרגישה ככה לחיות הוא התחיל ללקק אותי והתחלתי להרגיש זרמים חמים בכוס כאילו אורגזמה כזאת שבא לי ליגמור ואז לקחי גבינה ושמתי טיפה גבינה על הדגדגן והוא ליקק לי תדגדגן כמה שניות ואז כאילו הפסקתי את זה כי זה מוזר לי להיות אם חייה וכי אני רוצה לדעת אם יכול להיות לי נזק אחרי שהבאתי לגור ללקק לי כמה שניות תעיבר מין שלי ותאמת שבכמה שניות האלה נהנתי יותר מי כל סקס שהיה לי בחיים אני רוצה בבקשה לדעת אם זה מסוכן עבורי שהבאתי לגור כלב ללקק לי או יכול להיגרם לי נזק תודה רבה גניפר ואפ אפשר בבקשה תשובה דחופה כי אני בחרדות שלא יקרה לי משהו תודה

04/04/2011 | 23:52 | מאת: גניפר

ועוד שאלה קטנה בבקשה אני רוצה לדעת אם יש לי זואפוליה תודה רבה ואיזה טיפול לקחת אם כן תודה

05/04/2011 | 16:20 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שוב שלום גניפר, לפניתך תוכלי למצוא תשובה ברורה בדברים שכתבתי לך כמענה לשאלתך הקודמת. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

04/04/2011 | 23:52 | מאת: גניפר

ועוד שאלה קטנה בבקשה אני רוצה לדעת אם יש לי זואפוליה תודה רבה ואיזה טיפול לקחת אם כן תודה

05/04/2011 | 14:44 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום רב גניפר, מה שאת מתארת אכן מתאים למה שנקרא "זואופיליה", שפירושו באופן כללי: משיכה מינית לבעלי חיים. הכוונה לתופעה המתייחסת לפנטסיה,דחף מיני ו/או התנהגות מינית הקשורה לבעלי חיים. בעבר, עד לשנת 1994, הדבר נחשב, בקובץ האבחנות הפסיכיאטריות המקובל בעולם, כסטייה או הפרעה השייכת לקבוצת הסטיות הנכללת במה שקרוי"פארהפיליה". המדובר בהתנהגות מינית, דחפים ופנטסיות הגורמים לאדם גם קשיים בתחומי החיים השונים בחברה, בתעסוקה או בכלל בתפקוד בתחומי החיים השונים. כאמור, מאז השנה הנ"ל, הדבר הוצא מקובץ האבחנות הפסיכיאטריות ואינו מוגדר כבעיה פסיכיטרית. אך, אין זה אומר שאדם שהינו זואופיל אינו סובל מנטיתו המינית, כפי שאכן תיארת. לדבריך, ההתעורות וההנאה המינית אכן קשורה אצלך לבעלי חיים, למרות הקשר שיש לך עם בת זוגך, והינך מוטרדת מכך. יש להניח שאת מוטרדת לא רק בעקבות ההתנסות המינית עם הכלב שלך, אלא הרבה מעבר לכך. בכל זאת, לא הבהרת אם הינך מחפשת עזרה בנושא הפסיכולוגי של המשיכה המינית שלך לבעלי חיים. אם אכן הינך מחפשת עזרה בנושא (כאמור, איני בטוחה בכך)תוכלי לפנות ליעוץ וטיפול נפשי לפסיכולוגים או פסיכיטארים שמטפלים בבעיות בתחום המיני,הגם שבגלל נדירות התופעה איני יודעת אם כל מטפל מכיר את הנושא מניסיונו הטיפולי. אך אפשר לברר, כמובן, במיוחד עתה כשאת יודעת איך מוגדרת הבעיה, שעימה את מתמודדת. באשר לחשש אודות הנזק לבריאות עקב המגע עם הכלב אשר אליה התייחסת, כדאי ורצוי לברר זאת עם רופא גניקולוג. בברכה, ד"ר דליה גלבוע הייתי מציעה לך ל

05/04/2011 | 15:52 | מאת: גניפר

ד"ק דלייה גלבוע ץ אני ממש מודה לך מי קרב לב אבל ברצוני לציין לך רק שאני בחיים לא מסוגלת לשכב אם בעל חיים בחיים רק פעם אחת שהבאתי לכלב שלי ללקק לי כמה שניות וזהו אני מאוד נימשכת לגברים ולנשים זה עדיין זואפיליה וחוץ מי זה שיש לי לספר לך סיפור חיים מאוד קשה ובשל כך אולי תגיעי לבעייה שליי אני מאוד ישמח ליכתוב לך אותה כאן ואולי וכלי לעזור לי רק תגידי לי שזה בסדר מי בחינתך תודה רבה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים