המשך

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/04/2011 | 15:21 | מאת: יוני

האם אני יכול להמשיך את חיי באורח חיים של הטרוסקסואל ? כלומר להתחתן עם אישה להקים משפחה ולגדל ילדים ? וכמובן מבלי שיהיו הפרעות שונות... תודה.

03/04/2011 | 17:37 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוני, התשובה לשאלתך תלויה בשני גורמים: (א) האם קיימת, בצד המשיכה לגברים, גם משיכה לנשים שאותה תוכל לממש לאורך זמן? במילים אחרות, האם תוכל לתפקד מינית עם נשים (כאשר רמה מסוימת של משיכה היא תנאי לכך)? מעבר להבאת ילדים לעולם והקמת משפחה, גם לנשים צרכים מיניים לגיטימיים משלהן ואת צורכיה המיניים של אשתך תצטרך לספק. (ב) גם אם התשובה לשאלה הקודמת חיובית, עליך להביא בחשבון שהמשיכה לגברים לא תיעלם, ולא ניתן לגרום לה להיעלם. היא תדרוש את סיפוקה בשלב זה או אחר, דבר שמכניס אותך מראש לקושי לשמור על נאמנות מינית לאשתך. זו, כמובן, בעיה ערכית-מוסרית ולא רק פסיכולוגית, אך היא קיימת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים