למה ד"ר גלבוע לא עונה להודעות?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/03/2011 | 17:59 | מאת: אני

28/03/2011 | 11:02 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רב, כפי שכתוב בראש הפורום, בתשובותיה של ד"ר גלבוע עלול לחול עיכוב של עד 72 שעות וזאת בהתאם לזמן המוקצב למומחים ע"י הנהלת האתר למתן תשובות. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friedly.co.il

03/04/2011 | 15:17 | מאת: יוני

האם ניתן לחיות חיים הטרוסקסואליים רגילים למרות משיכתי לבני מיני ? אינני מתכוון לצאת מהארון לא בזמן הקרוב ולא בזמן הרחוק. תודה.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים