ד"ר למה אתה לא עונה על שאלתי למטה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/03/2011 | 22:40 | מאת: עדן

אודה לעזרה כלשהי, בנושא הזהות המגדרית.

22/03/2011 | 22:51 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

23/03/2011 | 19:49 | מאת: אני

אני בחורה דתייה גם . אומנם כן אני בחורה אבל אני נגעת לליבי . הכאב שלך המצוקה וכל הרגשות הקשים האלו . אני כרגע עוברת מין התלבטות מינית אולי אני דו מינית.אבל אני ממש מבינה אותך אז אם תרצה לדבר לשוחח וכל מה שצריך אני פה בשביך ואשמח לעזור תחזיק מעמד!!! אם תרצה אתן לך את המייל שלי.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים