התאהבתי בסטרייט

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/03/2011 | 11:14 | מאת: גיל

שלום ד"ר גידי רובינשטיין. בכללי אני מסתובב בחברה רק של סטרייטים והם גם חברים מאוד טובים שלי והם לא יודעים שאני הומו וגם אני עדיין לא בטוח. אני בן 15. אני דיי נמשך לבנים ולרוב שאני רואה את איבר מינם איבר מיני ישר נעמד. מה זה אומר עליי? והאם זה רק תקופה שחולפת ושתעבור עם הזמן?

22/03/2011 | 16:50 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גיל, לפי תיאוריך, רוב הסיכויים הם שאתה אכן הומוסקסואל, כפי שחלק ממך באמת מרגיש. הזיקפה נוכח איבר מין גברי היא אינדיקציה די ברורה לכך. מטעמים חברתיים ובשל כישוריך החברתיים המפותחים חבריך הם הטרוסקואלים, בין היתר משום שאלה האנשים המקיפים אותך במסגרת הטבעית שלך. בטוחני כי כישוריך החברתיים המפותחים יעזרו לך רבות גם בחברת הומוסקסואלים ולקבל את נטייתך המינית. המשיכה לבני מינך לא תחלוף, סביר להניח, אך אם אתה נמשך גם לבנות, אתה יכול לנסות לממש משיכה זו גם אם היא פחותה ממשיכתך לבנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים