מחקרים על הומוסקסואליות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/03/2011 | 22:09 | מאת: אהוד

ד"ר רובינשטיין ערב טוב. אולי תוכל לספר ולדווח מה מתבצע כיום מבחינת המדע או איזה מחקרים נעשים לצורך בירור הסיבות להומוסקסואליות? האם משרד הבריאות הישראלי משקיע משאבים לגילו הסיבות המביאות אדם להיות הומוסקסואל?

02/03/2011 | 00:02 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אהוד, המחקרים הנערכים כיום בדבר הסיבות להומוסקסואליות רובם ככולם מתרכזים בהשוואת פרמטרים פיזיולוגיים (ובעיקר הורמונאליים) שונים בין הומוסקסואלים להטרוסקסואלים, כאשר הלהיט התורן הוא הטסטוסטרון. משרד הבריאות הישראלי אינו משקיע כל משאבים במחקרים מסוג זה, בין היתר משום שלא מדובר במחלה. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים