ילדים של הומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/02/2011 | 12:13 | מאת: אישה של הומו

גיליתי לא מזמן שבעלי נמשך לגברים. יש לנו ילד קטן. איך אני יכולה לגדל אותו בסביבה מיטבית שלא יהפוך להיות הומו?

28/02/2011 | 12:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, כפי שעניתי בתגובה לשאלות קודמות (כולל היום), לא נמצא כל קשר בין הנטייה המינית של ההורים ובין זו של צאצאיהם. שיעור ההומוסקסואלים והלסביות שגדלו אצל הורים הומוסקסואלים ולסביות דומה לשיעורם באוכלוסייה הכללית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים