זהות מינית באינטרנט לעומת המציאות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/11/2005 | 19:07 | מאת: אלמוני

שלום , אני בן 30 מתנהג בחיי בסטרייט לחלוטין בחיים המציאותיים. בשנים האחרנות נחשפתי יותר ויותר לאינטנרט בזכות הבלוג TV והשימוש במצלמות בתוכנת מסנגר. אני חיפשתי לכייף עם בחורות במצלמה ולזרום איתן ביחד עד כדי הנאה הדדית, יש לי בהחלט הצלחה בעיניין. ניתקלתי בתופעה מעניינת שאני ממש חרמן ולא מצליח למצוא בחורה למצלמה יצא לי לזרום במצלמה עם גבר, היה לי חשוב שיהיה חלק ויזכיר לי אישה, האמת נורא התחרמנתי מזה במצלמה עד כדי פורקן,(יכול להיות שבפנטזיה שלי אם עכשיו היה גבר לידי אבל באותה שניית חרמנות הייתי יכול לזרום גם במציאות) לא היתה בי סקרנות להיפגש עם הגבר במציאות. אבל שעשיתי אותו הדברים עם בחורות, הייתי סקרן לראות אם גם במציאות זה יעבוד. אני לא יודע אם אני הומופוב, אולי במידה נמוכה.(אציין שבעבר אבל ממש מעט עשיתי שיחות ארוטיות עם גברים שהיה להם קול נשי, (אומרים שהאבר מין עומד השכל בתוסיק) שאלה יכול להיות שאני דו מיני באינטרנט ובמציאות סטרייט. האם אוננות במצלמה עם גבר הופכת אותי אוטמטית לדי או להומו. העיניין מאוד מטריד אותי אשמח לתשובה

03/11/2005 | 21:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלמוני, בהחלט ייתכן שאתה דו-מיני, כלומר, נמשך גם לגברים ("נשיים", לדבריך) וגם לנשים. כפי שציינת, אתה מודע מספיק לעצמך כדי לזהות בתוך עצמך מרכיבים הומופוביים, המונעים ממך לממש את המשיכה לגברים במציאות. באינטרנט, לעומת זאת, קיימת החלשה של מנגנוני הגנה, ובתוכם הדחקת משיכתך לגברים. גם בשיחות אירוטיות בטלפון אתה מפעיל רק את חוש השמיעה ואת הדימיון. כנראה, שבתנאים כאלה, כאשר אתה נמצא במציאות רק באופן חלקי, כשאין מגע ורק חלק מהחושים פועלים, אתה מרשה לעצמך הרבה יותר מאשר במציאות, כאשר כל החושים מופעלים. הואיל והחברה אינה מפעילה סנקציות על משיכה לנשים, הרי שבמציאות אתה יכול להרשות לעצמך לממש את משיכתך אליהן כשאתה במלוא חושיך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

04/11/2005 | 08:16 | מאת: אלמוני

תודה על תגובתך, אני נוטה להסכים במידה מסוימת עם מה שכתבת, אני לא יודע אם זה קשור לסנקציות שליליות של החברה על קשרים חד מיניים, דווקא היום יש פתיחות בניגוד לליפני רמה שנים טובות. העיניין הוא שאני מתיחס לאינטנרט ככלי לסיפוק מיני ונוטה להתיחס לגברים באינטנרט ןגם לנשים בעצם בקטע של אובייקט מיני. אציין שאם אני צריך לבחור בין לאונן עם בחור או בחורה, תמיד תהיה העדפה לאישה. מבחינה תאורטית אם הייתי מתאהב בגבר יכולתי לההפך לגיי או דו, אבל הסיכוי שזה יקרה נמוך מאוד, יכולתי גם לכתוב שאם הייתי מתאהב באישה יכולתי לההפך להטרוסקסואל. האמת שמעולם לא התאהבתי אהבת אמת בחיים שלי, המרוץ שלי אחר ריגושים נמשך תקופה ארוכה כבר, אני מתקשה ביצירת קשרים לאורך זמן עם בחורות ומאבד עיניין אחרי זמן מסוים, זה לא שאני מפנטז על גברים במקום נשים. לפעמים אני רואה גברים חתיכים ברחוב,במיוחד חלקים שמאחורה נראים ממש כמו נשים,אז אפשר לפנטז, אבל אני אומר לעצמי בשבילי אישה זה הדבר האמיתי אז למה לחפש גבר. באינטרנט כמו שכתבת אין מחסומים והרבה יותר קל, תראה אין לי סטטיסיטיקה אבל 95אחוז מהמיקרים אני מנהל שיחות מצלמה עם נשים, אני פותח עם גברים רק שהחכסים שלי עוברים גבולות ומת להגיע לפורקן, עם גברים נורא קל לזרום, יותר מאשר נשים, אני גם לא חושף פנים במצלמה , עם פנים אין מצב שהייתי יכול לזרום עם גבר. עם נשים שגם חושפות פנים זרמתי עם פנים, היו גברים שהראו לי פנים אבל לא הייתי מסוגל, אפילו ירד לי החשק המיני קצת. מעניין איך היו מתנהגים אנשים אחרים במצבי. עוד תוספת קטנה, לדעתי ההומסוקסואליות לא בהכרח רק מולדת, היא גם נרכשת ומאז עידן האינטנרט, יש אנשים שהתנדנדו לשני הכיוונים והאינטנרט קיצר להם את הזמן ועז להם להבין שהם הטרו סקסואלים גיי או דו. אני הבנתי מהאינטרנט שאני דו באינטנרט ובמציאות הטרו, חשבתי על נערים ונערות שלא מגובשים מבחינה מינית, חוויה שיעברו עם בני בנות אותו מין יכולה להעלות את הסיכויים להיות גיי או לס.(בכלל היום באופנה זה לנסות דברים חדשים, אני לא רואה את עצמי שוכב עם גבר, גם לא היו לי חלומות רטובים כאלו, תראי אם לא היתה לי ברירה, חס וחלילה היתי בכלא יכול להיות שהיית מקיים יחסים הומוסקסואלים עם גבר מכורך הנסיבות ושמעתי על תופעה זאת, אבל בחברה שיש אפשרות בחירה, נכון להיום למציאות בחרתי נשים. הלכתי למסגיסט לפני כמה שנים והוא ניסה לעשות לי גם עיסוי ארוטי + אורלאלי לא יכולתי לזרום עם העיניין, אם זאת היתה אישה לא יפה היה לי הרבה יותר קל, קיבלתי מעין דחיה מסויימת, אני לא יודע אם זה קשור לסנקציות שליליות שדיברת,אולי זה כמו לקחת סמים פעם אחת, להתנסות ולפחד להתמכר, אבל לא חשבתי על זה ככה.אבל באינטנרט היה לי קל לזרום הרבה יותר.עוד דבר אחרון מלא גברים מציעים לי להיפגש אבל שבחורה מציע להיפגש דרך המצלמה אני מסכים מייד, לספק את יצר הסקרנות, את הגברים לא מסקרן אותי לראות במציאות, הם רק לאינטנטר בשעת הצורך. יש לי ידידה טובה שבגלל התנסות עם בחורה בגיל 16 נעשתה לסבית, היא פשוט התאהבה בבחורה ומאז שמה X על גברים, היא אמרה שאחרי שהכירה אותי , אם היתה מכירה אותי קודם יכול להיות שהיא היתה הטרו או לפחות דו. כבתתי מגילה אשמח לתגובך

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים