עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/01/2011 | 17:35 | מאת: שושה

אני בתהליך גירושים יש לי 2 ילדים קטנים בין 2 ושלוש הגירושים לא קשורים לתהליך שאני עוברת בזהות המינית שלי הפרוד שלי הומופוב מאמלל אותנו ואת הילדים מה לעשות מה להסביר לילדים מה לעשות מה לעשות

17/01/2011 | 10:58 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום שושה, שאלתך הקצרה מכילה בתוכה כל כך הרבה קשיים והתלבטויות. את עוברת ללא ספק תקופה של מעבר משמעותי מאד בחייך ואף משבר משפחתי לא פשוט, מה גם שמעורבים שני ילדים. גילם הצעיר של הילדים אינו מאפשר לבנות את העזרה להם על הסברים. על כן , חשוב ביותר שתפני לייעוץ ולהדרכה של איש מקצוע. זאת, על מנת שיוכל לסייע לך להתמודד עם הבעיות שנוצרו בחייך, עם ההתנהלות מול הפרוד – אביהם של הילדים- וגם שידריך אותך כיצד לעזור לילדים עצמם, כך שהשינויים יהיו פחות קשים ומזיקים עבורם, גם לטווח הארוך. בברכת הצלחה רבה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים