מספר הודעות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/12/2010 | 11:58 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רב, 1. ל-שואלת: אינני מצליח טכנית להעלות את ההודעה שבה ביקשת משקדיה לשלוח לך המלצה על המטפל שלה במייל. את מוזמנת לעשות זאת בהודעה חדשה (כנראה עשית זאת כחלק משרשור שאני לא מצליח לעקוב אחריו). מבחינתי זה בסדר גמור. 2. מעניין לעניין באותו עניין. לאחרונה הואשמתי ב"לסבופוביה" הן ע"י שואלת והן בהודעת נאצה קיצונית שפגעה, לטעמי, בתרבות הדיון ולכן לא העליתי אותה לפורום. לפיכך, החלטתי להגביל את הפורום לגברים בלבד. אכן ניסיוני בטיפול בגברים הומוסקסואלים וביסקסואלים גדול הרבה יותר מניסיוני בטיפול בנשים לסביות וביסקסואליות. אני משוכנע שיש ברשת פורומי ייעוץ פסיכולוגי רבים שבו נשים לסביות וביסקסואליות יוכלו לקבל מענה הולם. בברכה, דר' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

31/12/2010 | 14:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רב, בהמשך להודעה הקודמת, אני שמח להודיעכן כי מעתה דר' גלבוע תענה לפניות של נשים לסביות וביסקסואליות. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים