לא בטוח

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/11/2010 | 22:04 | מאת: תמה

לא מדויק-המצב הוא לא נתון המצב הוא תוצר של תרבות וערכים שהם "נזילים" ביותר היום.פעם נושא המיניות היה טאבו והיום אנחנו כמו חיות הכל פרוץ. ומי יצר את זה?החברה התקשורת האנשים. אני גם לא חושבת שכל אדם בוגר יש לו מספיק פילטר חזק ויציב כדי לסנן דברים.לדעתי צריך פה שינוי.

29/11/2010 | 14:12 | מאת: בעילום שם

לדעתי האישית מה שקורה היום בתקשורות מנוהל היטב. האינטרנט שטוף פורנו מושקע ומקוטלג לפי נושאים, תוכניות מבוקר עד ערב בשעות שהילדים ערים בנושא מין ופסיכולוגיה. ערוצי הפורנו באינטרנט רווים וירוסים וגם זה לא מן הסתם. הדבר גורם לעלות את כל נושא המיניות הרבה מעבר למה שאנשים היו רוצים, וזה די נכפה עלינו כחברה שמנוהלת על ידי התקשורת. מה שמעורר את המיניות הוא האינטרנט, וזה גם מה שהוציא הרבה גיי מהארון, והם לא יוכלו לחזור אליו לעולם.

29/11/2010 | 18:29 | מאת: תמה

אכן כך.התקשורת מחנכת אותנו לראות מין ללא הבחנה.ובכלל העולם עובר שינוי "ומשתגע" ממין. חבל שלאף אחד זה לא אכפת

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים