מספר הומואים במשפחה אחת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/11/2010 | 22:20 | מאת: יוסף

דר' שלום, מה המספר הגבוה ביותר שידוע עד כה של ילדים הומואים בתא משפחתי אחד? או לסביות? אשמח לתשובתך?

23/11/2010 | 23:45 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוסף, מעולם לא נתקלתי בנתונים כאלה ואני לא חושב שאפשר להגיע אליהם. בקליניקה נתקלתי לכל היותר בשני צאצאים חד-מיניים - או אחים הומוסקסואלים או בן הומוסקסואל ובת לסבית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-frienldy.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים