שאלה עניינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/10/2005 | 02:30 | מאת: גאיה

שלום לד"ר רובינשטיין. אני מעוניינת לדעת היכן ניתן למצוא מטפלים המתמחים בדו מיניות. ומאחר שאני "בוגרת" טיפול פסיכולוגי של חמש שנים, אני מעוניינת בטיפול שיעסוק ב"כאן ועכשיו" ולא בניתוח ילדותי וכיו"ב (במטרה לקצר תהליכים...). היכן ניתן להשיג מטפל/ת כזה במחיר הגיוני? תודה מראש.

30/10/2005 | 10:52 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גאיה, מסיבות מובנות לא אוכל להמליץ מעל גבי הפורום על מטפלים פרטיים כדי לו להפוך את הפורום לבמה לפרסום מסחרי. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים