סטוץ נוראי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/11/2010 | 12:04 | מאת: חסוי

היה לי עכשיו סטוץ נוראי. מדובר בבחור שכבר נפגשתי איתו פעמיים בעבר, ולצערי נפגשתי איתו שוב היום - למרות שלא הייתי צריך כי אני לא נמשך אליו. והיום הוא היה ממש אגריסיבי - החזיק לי את הידיים חזק, הכריח אותי למצוץ לו, ניסה להתנשק איתי בכוח, ובסוף - גמר לי בפה (מבלי להגיד כשהוא לא נותן לי אפשרות להשתחרר מהאיבר שלו). אני מרגיש VIOLATED. אין לי פרטים עליו.

11/11/2010 | 15:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חסוי, נפריד בין הנושא הרפואי לנושא הרגשי. הסיכון להידבק ב-HIV ממין אוראלי נמוך עד אפסי, כך שמבחינה זו אתה יכול להיות שקט יחסית ולהמשיך בבדיקות סדירות ל-HIV. עם זאת, מבחינה פסיכולוגית, העובדה שאתה חוזר ל"זירת הפשע", למקום שלא היה לך נעים בו, לבחור שאתה לא נמשך אליו וליחסי מין תוקפניים (בהנחה שאתה לא אוהב את זה) - מעוררת דאגה וגם תהייה האם ומדוע אתה מביא על עצמך במו ידיך סיטואציות שאתה יודע שגורמות לך להרגיש רע. נושא זה ראוי לעיבוד במסגרת ייעוץ פסיכולוגי פנים אל פנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים