לגבי תשובתך.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/11/2010 | 10:58 | מאת: לי

אסביר את שאלתי ואת הרקע לה.אני בת 27 ומרגישה שכאילו עברתי התעללות יש לי הרבה ניתוקים-ומצבים דיסאציה כלומר ניתוק. מעולם לא זכור לי שעברתי משהו בתחום חוץ ממקרה זעיר שהתרחש בגיל 7 כשאדם מסוים זר נגע בי אך גם לא באורך מיני.יתר על כן שמעתי את הורי מקיימים יחסים,וזה כן היה לי מוזר. יש לי הזדקקות יתר לדמות מטפלת.יש למיין שגדלתי בבית טוב ומזין רגשית. אני לא ממש מבינה את המצבים האלו ולכן גם הלכתי לטיפול.המטפלת סוברת שכן עברתי משהו כי יש לי הרבה תסמינים של פגיעה מינית. כל העניין די מוזר לי.וחשבתי אולי זה קשור גם לכך שהייתי עדה למין של הורי לא במראה אלא בשמיעה. מה אתה חושב?

09/11/2010 | 11:15 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לי, אין ספק שהמטפלת שלך בקיאה הרבה יותר במצבך מאשר מנהל פורום באינטרנט שניזון רק מהודעות קצרות ואין לו אפשרות לקיים דיאלוג הדדי פורה. אם את מרגישה קשר טוב עם המטפלת, אני מציע לך להמשיך את הטיפול ולשאול את כל השאלות במסגרתו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים