בבקשה דחוף

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/11/2010 | 14:47 | מאת: לי

שלום, אני בת 27 בטיפול שקשור גם לזהות המינית שלי.אני מאד אוהבת את המטפלת היא מבוגרת ממני (57).לאחרונה יש ביננו משבר,אני מאד מחפשת אותה והיא לא נמצאת שם ממש עד הסוף.אני גם מביאה המון רצון לשכב איתה ולהיות איתה ממש-אם כי ברור לי שזה לא ימומש.במוצאי שבת רבנו בשיחת טלפון,והיא אמרה לי שהיא מחכה לי מחר בשעה הקבועה כדי שנדבר.כתבתי לה מייל שאני לא אגיע כי אין לי רצון לראותה.מאז לא היתה תגובה חוץ מאני מחכה לך. שאלתי היא כזו: אם אני יבריז לדעתך-מה יקרה לה מבחינה רגשית? שאלה נוספת-האם הגיוני שאין לה שום רגש כלפי.ובכלל מה מרגישים פסיכולוגים בטיפול וכאשר מטופל מביע רצון ליחסי מין. מחכה לתשובתך...תודה

01/11/2010 | 15:21 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לי, אינני מכיר את המטפלת שלך, אותך ואת היחסים ביניכן כדי לנחש מה המטפלת שלך מרגישה. על פניו, תגובתה נראית הולמת מאוד - משאירה לך דלת פתוחה ולא לוחצת ומחזרת (כפי שאולי היית רוצה). במילים אחרות, היא לא נופלת לתוך המלכודת שלך בניסיונך להפוך את היחסים ל"רומנטיים". חובתו של המטפל לשמור על המסגרת הטיפולית ועל גבולותיה כדי לאפשר את הטיפול. את מתארת ניסיונות אינטנסיביים מאוד שלך למתוח את הגבולות הללו, לבדוק אותם ולהעמיד את המטפלת במבחן. אני מבין שהדבר נעשה מעמדה פגועה של כאב רגשי, אך הייתי ממליץ לך בחום להפעיל בכל זאת את ההיגיון ואת בוחן המציאות שלך ולכבד את עצמך, את המטפלת ואת גבולות הטיפול - בעיקר למען עצמך. למטפלת לא יקרה כלום אם תבריזי, לכל היותר היא תדאג לך ותכעס, אך אם זה יימשך לאורך זמן, אינני יודע כמה מטפלים יעמדו בכך. לכן אני מציע לך לקרוא את עצמך לסדר ולא להשתולל יותר מדיי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים