התאהבות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/10/2010 | 08:55 | מאת: אלון

שלום לכולם אני גבר בן 45 נשוי עם שלושה ילדים בגירים מאז ומתמיד היו לי גם נטיות לגברים ואף קיימתי במקביל לנישוי יחסי מין מזדמנים עם גברים.( כמובן עמוק בארון אף אחד לא יודע על כך).יש לי חבר טוב מאד שהוא גם נשוי עם שני ילדים בגיל 41 ואנו עובדים ביחד ולמעשה כל היום ביחד לאחרונה נסענו לחול ביחד מהעבודה וישנו באותו חדר ( רצוי לציין שמבינה מינית הוא מאד מושך אותי) וכל המשתמע מכך התפשטנו התקלחנו שירותים וכו אחד ליד השני. בשיחות בינינו יצא לנו חדבר על הומויים הוא היה מאד פתוח זה לא מפריע לו ולא מגעיל אותו ואני אמרתי שגם אותי כמובן ואפילו לא היה איכפת לי לנסות ועל זה הוא לא הגיב.כל הזמן הוא קורה לי בשמות חיבה אם הצטלמנו יחד הוא תמיד חיבק אותי אפילו פעם נשיקה על הלחי. עוד פרט באחת הפעמים שהוא התקלח הוא קרא לי וביקש שאסבן לו את הגב ואכן עשיתי זאת (אבל הסתכלתי ולא היתה שום תגובה באיבר מינו). כשחזרנו לארץ היתה לנו עוש שיחה בנושא והוא אמר שלא איכפת לו להנות משני העולמות. אני מרגיש שהתאהבתי בבחור אני כל היום חושב עליו מפנטז עליו אפילו שאני עם אישתי ומחפש כל היום להיות בקירבתו הוא מאד מפרגן לי כל הזמן ומספר לכולם כמה כיף היה איתי ואומר אפילו שהוא אוהב אותי. לאחר כל בסיפור שאלתי היא:- איך אדע אם יש לו נטיות מיניות כלפי? איך אדע אם הכל אמת? אני מפחד לעשות עוד צעד קדימה אולי הוא לא ישתף פעולה מה לעשות??? אני מאוהב בו

24/10/2010 | 10:02 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלון, בתהליך של התאהבות השיפוט של כולנו אינו במיטבו ולכן טוב אתה עושה שאתה מתייעץ לפני שאתה פועל. בלטינית קיים ביטוי שמלמדים אותו בשיעור הראשון ברפואה והוא Premium Non Notre, שפירושו קודם כל לא להזיק - וברוח זו אכתוב לך גם את תגובתי. באופן תיאורטי, יכול להיות שתפסיד את אהבת חייך אם לא תאמר לבחור במפורש שאתה הומוסקסואל ואתה מאוהב בו, אך מבחינה מעשית, אני רואה שתי סכנות שאתה חייב לקחת בחשבון: א. הומוסקסואלים נשואים רבים מצליחים ליהנות משני העולמות, כלומר, גם מהביטחון שמעניקה מסגרת הנישואין, וגם מסיפוק היצר שמעניקים מפגשים מזדמנים עם גברים, כפי שעשית עד כה. מפגשים אלה, שחלקם הגדול חד-פעמיים ולעיתים קרובות אנונימיים, אינם מהווים בדרך-כלל איום על מסגרת הנישואין, משום שכמעט לא קיימת סכנת התאהבות. ב. שיקול נוסף שיש לתת עליו את הדעת הוא העובדה ששניכם עובדים באותו מקום עבודה. עד כה, כשהפלירטוטים היו חלקיים ומרומזים, ללא הצהרות ברורות לא על הרגשות ולא על הנטייה המינית, זה לא כל כך נורא. קשה מאוד לצפות מכך את תגובתו של הבחור להצהרה מלאה אודות נטיותיך המיניות ורגשותיך כלפיו ובמרקם היחסים העדין בין מקום העבודה, יחסיך עם אותו בחור והעובדה שאתה נשוי (ובארון?) אין לדעת אילו השלכות תהיינה לעניין במקום העבודה. יכול להיות שנוח לבחור לפלרטט קצת ולהיות מחוזר, אך בין זה ובין הצהרות אהבים מרחיקות לכת המרחק גדול מאוד. לסיכום, המלצתי היא לקבל החלטה האם אתה רוצה להמשיך בחיים הכפולים שניהלת עד עכשיו, קרי שימור מסגרת הנישואין ודאגה לסיפוקך המיני באופן דיסקרטי, או יציאה מהארון ופירוק המסגרת. לא הייתי מציע לך לקבל את ההחלטה בין שתי האפשרויות על סמך התאהבות בגבר שגם עובד אתך וגם אינך יודע באיזה מקום הוא עומד בחיים מבחינה אישית, זוגית ורומנטית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

24/10/2010 | 10:16 | מאת: אלון

תודה על התשובה המהירה והמפורטת האם יכול להיות שגבר סטרייט אוהב להיות מחוזר ומפלורטט ע"י גבר אחר ? להגיד שלא אכפת לו לנסות את הצד השני, שאסבן לו את הגב אפילו היה לו פצע בפי הטבעת וביקש ממני למרוח לו משחה? האם אלו לא סימנים לרצונותיו אבל הוא מפחד כי אינו יודע איך אני אגיב ומה דעתי בנושא?

08/11/2010 | 22:44 | מאת: אלמוני

שלום אלון,גם אני במצב דומה לשלך אבל אני עושה הכול כדי לא לבגוד באשתי. אני מאושר מחיי הנישואין ואוהב מאוד את אשתי והילדים. נכון שיש לי סוד נורא והלוואי שלא הייתי צריך להתמודד עם זה, אבל מה לעשות זה מה שנגזר עלי. בימים שאני חרמן לסקס עם גבר אני פשוט מרגיע את היצר עם אוננות וכך עובר יום ועוד יום , תקופה ועוד תקופה עד שנזדקן ונשכח את זה. זה קשה אבל זה מה שיש. אני מעדיף לאונן או לעשות סקס עם אשתי שאני חרמן על גבר , ולא לבגוד, אני גם משתדל לא להגיע למצבים כאלה כמו שהגעת אליהם כדי לא להתפתות.מה הרגשת כאשר הוא ביקש שתמרח לו משחה בפי הטבעת? האם רצית שהוא יחדור אליך או אתה אליו? קשה לי מאוד לחשוב על מצב שאני יורד לגבר אשר יגמור בפי, ולאחר מכן אשוב לביתי ואנשק את ילדי. לכן אני מעדיף לסבול ולהתרחק מזה, ואם צריך להתפרק אז יש לי את היד. אגב , מה הם גילאי ילדיך? האם הם סטרייטים, או שיש לך חשד שגם הם יהיו הומואים? האם התנהגותם מבשרת משהו או שאתה יכול להתנבא? עצתי לך היא שמור על חיי הנישואין שום דבר שבעולם לא שווה שתהרוס אותם. אשמח לשמוע את תגובתך

09/11/2010 | 07:56 | מאת: אלון

שלום לך ותודה על התגובה ראשית אשמח לדעת סן כמה אתה? אני מבין את הפחדים שלך והם מאד לגטימים אבל מבחינתי היתה לי התנסות עם גבר עוד לפני שהתחתנתי.ואפשר אבל קשה לשמור על המסגרת ולבגוד גם. נכון שמתי שאני עם גבר אני מגיע הביתה ישר נכנס למקלחת ומתקרצף . זה לא פשוט אבל אפשרי אני לא מוכן לוותר על מגע של גבר פעם עד פעמיים בחודש.יחד עם זה אני מאד אוהב את אישתי ואת ילדי שהם גדולים 23 20 18 אני בטוח שהם אינם הומואים .הבעיה שלי כרגע שאני התאהבתי בבחור וכיוון שאני איתו כל היום מאד קשה לי להתנתק מהמחשבה אבל בימים האחרונים אני עושה עם עצמי עבודה עצמית בנושא וזה די עוזר לי. כן שמרחתי לו משחה או סיבנתי אותו המחשבה היתה לנשק ולחבק אותו אבל כמובן לא עשיתי זאת, זה המחיר שצריך לשלם כדי לחיות בשני העולמות ודרך אגב עם הגיל זה לא עובר תהיה בטוח בני כמה ילדיך? האם אשתך לא חושדת במשהו? איך הסקס בינייכם ומה התדירות אשמח לתגובה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים