בלבול אצל הילד

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/10/2005 | 09:02 | מאת: שרה

שלום, בני בן ה16 כתב מכתב שהוא נהנה מעינוג עצמו דרך הרקטום, אבל ציין שהוא נמשך גם לבנות. אני כהורה מאוד מבולבלת ואני חושבת שגם הוא, הוא מאוד חושש שזה מעיד על נטייתו המינית. בבקשה ייעץ לי איך להתייחס לעניין. תודה שרה.

29/10/2005 | 14:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שרה, גירוי מיני דרך הרקטום אינו נחלתם הבלעדית של הומוסקסואלים. למעשה, תעשיית הפורנו הקשה ניזונה ברובה ממשגלים אנאליים, שבהם הגבר חודר לפי-הטבעת של האישה ויש גם גברים סטרייטים לא מעטים הנהנים מעינוג רקטאלי, במידה והם פתוחים מספיק לכך. אינני יודע האם בנך יתפתח להיות סטרייט או הומו, אך כהורה הייתי מציע לך לשמור על גבולות ועל מרחק מהחוויות המיניות של בנך, אלא אם כן הוא מבקש את תמיכתך ואז, אם את מבולבלת, הפני אותו לאיש מקצוע. הדבר היחיד שצורם בפנייתך הוא הקרבה האינטימית הגדולה מדיי, לטעמי, בין נער מתבגר ובין אימו סביב חוויותיו המיניות. אני חושב שאת צריכה לתפוס מרחק בלי לדחות את בנך או להביע רתיעה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים