שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/10/2005 | 04:50 | מאת: בדוי

קודם כל אני אגיד שאני בטיפול נפשי, במשך כל חיי סבלתי מחוסר בטחון עצמי וביקורת עצמית קשה ותפיסה קטסטרופלית של החיים, בעצם בשביל זה אני הולך לטיפול, התחושה שלי היא שאני תמיד מנסה להתכונן להכי גרוע רק כדי שאני אדע שאני מסוגל להתמודד עם זה ובסופו של דבר זה הורס אותי. בתיכון היו לי בעיות חברתיות וגם בצבא, ועכשיו אני שואל את עצמי אולי כל החוסר בטחון הזה וכל בעיות ההסתגלות האלה בעצם מעידות על זה שיש לי נטייה להומוסקסואליות. אני לא מרגיש שאני הומו, כבר אמרתי לך בשאלה הקודמת שאני לא נמשך לבנים אבל עצם הכאילו התוודאות לזה שאולי אני הומו מרגיעה אותי כי היא כאילו נותנת הסבר לכל הבעיות שלי. לא יודע, אני מאוד מבולבל, כאילו מעולם לא הרגשתי שאני רוצה להיות עם גבר ומנעתי מעצמי, מגיל קטן זה תמיד היה נשים אבל זה כאילו גורם לכל ההרגשה הרעה שיש לי בדרך כלל להעלם, וחוץ מזה איך אפשר להיות בטוח לחלוטין שאתה לא נמשך לגברים? הרי אתה אפילו אמרת שרוב האנשים הם דו מיניים.. מה אתה אומר? כל העסק הזה מאוד מבלבל.. בעצם עד לפני כמה ימים בכלל לא חשבתי על זה והמיניות שלי הייתה ברורה לחלוטין ופתאום בכמה ימים הכל השתנה, לדעתך הבעיות נובעות באמת ממצב נפשי או שמה שאולי באמת יש לי נטייות הומוסקסואליות?

29/10/2005 | 14:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום בדוי, אני שמח לקרוא שאתה נמצא בטיפול, וזה בדיוק המקום ללבן את הבלבול שאתה חש. לפי תיאוריך, ההומוסקסואליות מהווה רק את התוכן של מחשבת השווא שלך, אשר ניתן להפחיתה במידה ניכרת ע"י מינון נמוך יחסית של תרופה אנטי-פסיכוטית שתותאם לך ע"י רופא פסיכיאטר. המלצתי היא לבקש מהפסיכולוגית שלך הפניה לפסיכיאטר בנוסף לטיפול הפסיכולוגי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים