אני בן 34 ועדיין מתלבט בזהותי המינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/10/2010 | 13:39 | מאת: מתלבט

אפשר לומר שבשלוש שנים האחרונות אני מפנטז הרבה יותר על גברים, אבל עד היום היו לי מערכות יחסים ובכלל סקס רק עם נשים. נראה לי שזה מגיע בתקופות-לעיתים אני חושב רק על נשים ולעיתים אך ורק על גברים. חייב להודות שהמשיכה לגברים חזקה יותר. לא יודע מה לעשות עם המצב הזה-במידה ואכיר מישהי ואקים משפחה, הפחד הזה, שלפתע שוב תצוץ התשוקה לגבר ממש מכניע אותי. למישהו יש הארה בשבילי בעניין?

21/10/2010 | 15:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מתלבט, לפי תיאוריך, אתה כנראה ביסקסואל והעובדה שיש תקופות שבהן המשיכה לגברים חזקה יותר ויש תקופות שהמשיכה לנשים חזקה יותר מחזקת את הרושם הזה. הדבר ידוע כ"סדרתיות" בספרות על ביסקסואליות: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 אין, לדעתי, מניעה מהקמת משפחה יותר מאשר סטרייט צריך לחשוש שמא יימשך או אפילו יתאהב באישה אחרת מחוץ לנישואין. בשני המקרים יש לרסן את היצר המיני הדוחף לגיוון והוא נפוץ מאוד אצל גברים ללא קשר לנטייה המינית. גם העובדה שהמשיכה המינית לגברים חזקה יותר אינה צריכה, לדעתי, להפריע לך ליצור קשר עם אישה, אלא כדאי "לשקלל" את כל הנתונים יחד ולקבל החלטה עם מי אתה מעדיף לנהל זוגיות. יהיו בוודאי הומוסקסואלים רבים שיחלקו עליי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים