שלום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/10/2010 | 19:38 | מאת: שואלת

שמחתי לראות שיש כזה פורום. בכל מקרה, זו שאלה די נפוצה אני חושבת. אני יודעת שיש דיעות חלוקות לגבי זה. אתה חושב שיש קשר ישיר בין היפגעות מינית בילדות לבין נטייה לסבית בבגרות?

21/10/2010 | 09:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שואלת, אין ממצאים מחקריים מוצקים בנושא. מדובר בנושא רגיש (פגיעה מינית) בתוך נושא רגיש (נטייה מינית). פגיעה מינית מופיעה בעברן של הסובלות מהפרעת אישיות גבולית. על סמך הפניות של לסביות לפורום זה, ניתן להסיק שבחלק מהמקרים הבחירה ביחסים עם אישה אחרת נובעת פחות ממשיכה מינית לנשים אלא יותר מניסיון רע בקשרים עם גברים, עם או בלי פגיעה מינית. במקרים אלה המשיכה לנשים היא יותר רגשית מאשר פיזית-מינית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

21/10/2010 | 11:40 | מאת: רגש ישן:(

האם זה גם נכון לגבי הומואים?אותם דברים שהיו לי לא עזבו אותי אף פעם,אני זוכר לפריטי פרטים, ותמיד מסתיר. ?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים