הסבר קצר על בתי כלא

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/10/2010 | 03:33 | מאת: גדדגש

אתה יכול להסביר את זה שאומרים שבבית סוהר גברים הופכים להומאים? למרות שזה לא מדויק מה שאני אומר. מה הדינמיקה שמסבירה את מה שקורה ולמי זה קורה?

10/10/2010 | 10:27 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גדדגש, בהנחה שלא היו יחסי מין עם בני אותו מגדר לפני השהייה בכלא, מדובר בומוסקסואליות נסיבתית, כלומר, כזו המתפתחת כתוצאה משהייה עם בני או בנות אותו מגדר. היא יכולה להתפתח גם במקומות אחרים כמו פנימיות של בנים בלבד או של בנות בלבד, כגון ישיבות, אך אז מדובר בגיל צעיר הרבה יותר והיא עשויה להטביע את חותמה על המשך החיים. ההסבר, לכאורה לפחות, הוא שמדובר בסטרייטים לכל דבר שאין להם דרך לספק את הדחף המיני שלהם במסגרת החד-מינית הסגורה ואז הם משתמשים בבני אותו מין להשגת מטרה זו. לאחר היציאה ממסגרת זו, אם נמשכת פעילות חד-מינית היא תוסבר על רקע התרגלות התנהגותית. נשאלת, עדיין, השאלה מדוע אצל חלק מהאסירים זה קורה ואצל חלק אחר לא, והתשובה היא כנראה בנטייה חד-מינית מוקדמת שהודחקה עד השהייה האינטנסיבית בחברה בלעדית של בני אותו מגדר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

11/10/2010 | 23:14 | מאת: ??

יחסי מין לא מעידים על זה? האם הם מפנטזים על נשים למרות שהם אם גברים? האם זה יתכן רק במצבים שאין נשים בסביבה? אם שהמשיכה יכולה לצאת גם למי שמבודד חברתית? ואין שום קשר אם נשים?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים